Acquire

FINANCIERINGEN.

Voor een financiering op maat bent u als klant bij OPEL Deketelaere aan het juiste adres! Wij stellen alles in het werk om al onze klanten een financiering te bieden die perfect past bij hun budget en levensstijl.

Wij zullen u graag wegwijs helpen in de volgende diverse afbetalingsformules die wij bieden :

 1. Lening op afbetaling.

  Een flexibele kredietvorm waarbij u zelf het voorschot bepaalt en, binnen de wettelijke beperkingen, ook het aantal maandelijkse aflossingen die gedurende de hele looptijd ongewijzigd blijven. Zo houdt u uw budget perfect onder controle zonder verrassingen!

 2. Light car financiering

  De ideale formule als u met de Opel van dromen wil rijden en die naar uw wensen wil uitrusten zonder uw huidige levensstijl in het gedrang te brengen, de maandelijkse afbetalingen liggen namelijk behoorlijk lager dan bij een gewone financiering.

  Hoe dit kan ? Wél, de berekening van de maandelijkse terugbetalingen houdt rekening met de ingeschatte waarde van de wagen op het einde van het contract die gelijk is aan het saldo dat dan nog te betalen valt ; op dat ogenblik hebt u twee keuzemogelijkheden :

  • Het saldo afbetalen en de wagen behouden
  • Het saldo opnieuw financieren

Met onze expertise staan wij garant voor een professionele begeleiding bij de keuze van het meest geschikte aflossingsplan. Vraag vrijblijvend informatie over onze zeer concurrentiële tarieven.